/ Allmänt /

Annandag Jul

Sitter i valet och kvalet om jag verkligen orkar åka in till stan och trängas med alla människor. Det är inte det som är själva problemet, har inget problem med mycket folk fast det kanske var så det lät. Menade i alla fall att jag inte vet om jag har lust att gå på stan idag igen. Var ju där för 3 dagar sedan och skente omkring.
Kanske möjligtvis blir en sväng till lilla Mjölby istället. Linköping kan jag ta en annan dag, det blir ju bara mer och mer rea eller hur? Tycker aldrig att man hittar något direkt på rean, blir bara shopping av massa dyra plagg istället.
Senare idag åker jag hem igen, efter julen. Åker hem till min katt, hoppas hon hade en trevlig jul i sin ensamhet. Jobbar fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag(nyårsafton) sen är jag ledig en dag igen! Känns segt att börja jobba när man har vart ledig så länge, fast ändå kul. Man kommer igång snabbt igen, sen rullar det på. Var så himla trött sen några veckor tillbaka innan jag gick på ledighet och redan efter första dagen på ledigheten kände jag mig mycket piggare. Ska bli skönt att komma tillbaka full med energi.
Skönast av allt är att jag orkar träna mycket hårdare nu igen efter julstöket, så har kommit på ett nyårslöfte.
Jag ska gå ner 15 kg till sommaren (har gått ner 14 kg sen slutet av september).
HERE WE GO!